HartMeditaties

Verbinden met je wijsheidscentra

Drie breinen???

Waar in je lichaam zit je brein? In je hoofd, uiteraard! Maar wist je dat je lijf drie breincentra heeft? Naast een hoofdbrein, is je lichaam ook uitgerust met een hart- en een buikbrein (wetenschappelijk bewezen!). Elk van deze breinen heeft een andere eigenheid, en heeft specifieke wijsheid toe te voegen. En échte wijsheid ontstaat wanneer deze drie breinen goed met elkaar verbonden zijn.

je hoofd genereert voortdurend nieuwe ideeën die authentieke uitingen zijn van wie jij bent
je buik ‘weet’ wat bij jou past, bevat de moed om in actie te komen wanneer iets niet past
je hart is de ultieme verbinder, voelt feilloos aan wat de kwaliteit van de verbindingen is met jezelf en met de buitenwereld

Ben je al een tijdje aan de slag met hartcoherentie, dan weet je dat deze methode via gerichte ademhaling je hart traint om zo je veerkracht te vergroten.

Je hart is echter niet alleen de fysieke zetel van je veerkracht, het is ook je emotioneel centrum, jouw interne bron van liefde, de plek van waaruit jij verbindingen aangaat. Fysieke hartcoherentie-oefeningen, activeren onvermijdelijk ook deze hartskwaliteiten… een fantastisch mooie bonus dus!

En waarom zou je hartcoherentie met meditatie combineren?

Tijdens deze meditatiereeks gaan we aan de slag met geleide meditaties terwijl we hartcoherentie beoefenen.

We gebruiken hartcoherentie om je hart als ultieme verbinder tussen je hoofd en buik in te zetten (óók wetenschappelijk bewezen!). De geleide meditaties laten je ervaren hoe elk brein communiceert en wat elk van deze breinen ‘weet’ over specifieke vragen of kwesties waar jij mee zit.

Tijdens elke meditatie is er tijd voor flow writing, zodat je de wijsheid die gedeeld wordt vanuit je innerlijk wijsheidscentra, meteen kan neerschrijven. 

Praktisch

Op woensdag 10 januari start deze vijfdelige reeks. Deelnemen houdt in dat je gedurende 5 opeenvolgende weken, elke woensdag bent uitgenodigd om deel te nemen aan een online geleide meditatie. Je kan één keer deelnemen, aan de volledige reeks, of af en toe, zoals het jou best uitkomt.

Installeer je met een lekkere tas thee, een dekentje, een mooi schriftje, wat kaarsjes… Creëer je eigen meditatiebubbel, laat je hartenergie door je lijf en door je huis flowen 💖

Wil je graag aansluiten bij de volledige reeks en kan je er (een keer) niet bij zijn? Geen zorgen! De meditatiesessie wordt opgenomen, je ontvangt een link naar de video in je mailbox.

Deelnemen kost 20 euro per deelname, 75 euro voor de volledige reeks. Een vleugje nieuwsgierigheid is het enige wat je nodig hebt om te starten 🙏🏻🥰 Ervaring met hartcoherentie is niet vereist, maar wel (van harte 😉) aanbevolen.