Kundalini Lichaamswerk

Ontketen je Innerlijke Kracht

Begeleiding door Carmen Windels

Zit je vaak in je hoofd? Ben je slaaf van oude patronen die zichzelf herhalen? Heb je last van stress en wisselende emoties die je overspoelen?

Wil je graag meer bewustzijn creëren rond de verhalen die je jezelf vertelt en je klein houden? Durf jij je potentieel ontdekken, meer zelfliefde voelen en plezier hebben?

Is het antwoord JA, dan is Kundalini Bodywork dé beoefening voor jou!

WAT

Wat is Kundalini? Het woord Kundalini is Sanskriet en betekent “de opgerolde”. Kundalini, de levensenergie, ligt als een opgerolde slang aan de basis van onze wervelkolom. In elk van ons zit deze krachtige levensenergie, ook in jou! Door de activatie wordt deze energie wakker. Ze botst tegen emotionele blokkades en brandt alles weg wat jou niet meer dient.

Ze wil niets liever dan vrij stromen.

HOE

! De sessies kunnen enkel gevolgd worden als je al ervaring hebt met kundalini activatie of een infosessie hebt gevolgd!!

Voor meer info ivm de infosessie: https://www.facebook.com/profile.php?id=61553649697223

De sessie wordt opgebouwd door een intentie te zetten, ademhalingsoefeningen, Kundalini activatie en integratie. Bij de Kundalini activatie hoef je enkel te liggen en jezelf over te geven aan de energie die geactiveerd wordt.

Achteraf voel je je ontspannen, lichter en wijzer. Er zijn nieuwe inzichten om mee te nemen en je zal minder beperkt denken. Naarmate je meer sessies volgt, zal je krachtiger worden en verbinding voelen met een groter geheel. Je kan rustiger reageren in moeilijke situaties. Je voelt meer controle over jezelf.

Er is ook mogelijkheid tot 1-1 sessies. Daarvoor neem je best rechtstreeks contact op met Carmen (0479 75 01 19)

WIE

Carmen begeleidt jou met vuur, humor, levenswijsheid en een no- nonsense aanpak in kleine groepjes. Verbinding en veiligheid staan centraal. Geen zweverig gedoe, maar gegronde oefeningen en feedback om mee te nemen in je dagelijks leven.

WANNEER

Wekelijks zijn er sessies, afwisselend op vrijdag en zaterdag. De uren verschillen.
Individuele sessies worden rechtstreeks geboekt.

VOOR WIE

Voor wie is deze ervaring? In principe voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf en het universum, mystieke momenten, ontlading, heling en groei.

Voor de volgende doelgroep is het af te raden: mensen met epilepsie, schizofrenie, psychose of vrouwen die zwanger zijn.

De sessies duren 2 uur.

!! De sessies kunnen enkel gevolgd worden als je al ervaring hebt met kundalini activatie of een infosessie hebt gevolgd!!

Voor meer info ivm de infosessie: https://www.facebook.com/profile.php?id=61553649697223

Zo kunnen we de sessies optimaal benutten om met onze energie te werken.

INVESTERING IN JEZELF:

55€ voor 2 uur (groepssessie)

Inclusief alle materiaal, professionele begeleiding en gezonde snacks op het einde.

160€ voor 2u individuele sessie

Liefs Carmen 

Wat zeggen deelnemers over Kundalini Lichaamswerk met Carmen?

 

Zonder enige yoga-ervaring en grote verwachtingen heb ik deelgenomen aan een Kundalini workshop onder begeleiding van Carmen. En eerlijk, het heeft me ongelooflijk verrast. Wat het precies allemaal kan betekenen en teweegbrengen, kan ik (nog) niet omschrijven, maar de sessie maakte van alles ‘los’ in mijn lichaam en hoofd. Achteraf voelde ik me tegelijk best wel vermoeid, maar ook ongelooflijk licht …

Carmen neemt je op een ongedwongen en bekwame manier mee in een verhaal en wereld, waardoor je je ook meteen op je gemak voelt. Het smaakt zonder meer naar meer! “

Veerle

“De Kundalini sessie was voor mij een krachtige reis naar binnen. Na enkele lichaamsoefeningen werd ik naar een dieper bewustzijn gebracht.  Het was een reis waarin ik verschillende lagen en emoties in mezelf kon doorvoelen. Carmen voelde precies aan waar en hoe ze aanwezig kon zijn om te ondersteunen, versterken, verzachten, helpen los te laten. Een heel verrijkende ervaring die mij levenskracht gaf en die ik zeker nog zal herdoen.”

Annelien

“Carmen is een heel toegankelijke, enthousiaste en gegronde vrouw. Ze heeft een fijne no-nonsense houding waardoor ze zich niet verliest in het zweverige. Voeten diep in de aarde alvorens contact te maken met het hogere, dat maakt het veilig. 

Carmen heeft ook zowel aandacht voor de groep, als voor elke persoon individueel, dit maakt dat ik echt kon voelen dat ze in mijn persoonlijk proces mee kon gaan. De aanrakingen tijdens de sessie kwamen op exact de juiste momenten en de juiste plekken. Hierdoor kon ik telkens een laagje dieper zakken en me gedragen voelen, door Carmen, maar vooral ook door het grotere geheel.”

Eva

“Het was mijn allereerste kundalini sessie en voelde snel de nodige veiligheid en rust om me helemaal te ontspannen en diep in het proces te duiken. Fijn om te voelen hoe Carmen de groep faciliteert en tegelijk op maat werkt van elk individu. Ik kon mezelf zijn en heb hierdoor veel spanning kunnen loslaten die al lang zaten opgeslagen in mijn lijf. Merci!”

Julie

“Ik heb de KAP-sessie bij Carmen ervaren als een interne reis door mijn fysiek, energetische en emotioneel lichaam. De opwarming van Carmen heeft mij hierin ondersteund. De yogahoudingen en ademhalingsoefeningen brengen je IN je lichaam.

Carmen kan veiligheid en vertrouwen snel installeren waardoor je makkelijker je kan overgeven aan wat je lichaam je wilt tonen. Ik voelde me gekoesterd en omarmd door haar betrokken warmte en liefdevolheid.
Ze straalt iets uit waardoor je voelt dat alles wat naar buiten wilt, er ruimte voor zal krijgen.”

Severina

“Mijn eerste kundalini sessie was bij Carmen. Vanaf het moment dat ik aankwam, voelde ik me thuis bij haar. Ik wist niet wat ik moest verwachten van een kundalini sessie, ik had geen idee dat er hier bij muziek aan te pas kwam. Ik ben grote muziekfan dus ik vond dit echt geweldig. De luide muziek en de aanrakingen van Carmen op het juiste moment brachten me in een hogere sferen, de dagen erna voelde ik me echt nog high on life♡ Dit was mijn eerste sessie maar ik ben benieuwd naar meer!”

Groetjes Lola

“Ik vond de kundalini een ware openbaring , onder begeleiding van Carmen en muziek, in diepe trance gegaan die oude trauma’s naar boven bracht. Voor mij was het een rollercoaster van emoties die van heel diep vanbinnen naar boven aan de oppervlakte kwamen. Door Carmens aanwezigheid en haar reikende healende hand werd ik telkens op mijn gemak gesteld dat het oké was, dat ik niet alleen was, dat ik veilig was. De aan-, verloop en naloop van de kundalini yoga initiatie verliep zo warm en als een veilige haven dat iedereen zich meteen thuis voelde waar iedereen zichzelf kon zijn. 

Ik ben na de initiatie zo in zuivering gegaan dat ik echt merk dat ik een positieve energetische shift  heb doorgemaakt. 

Dankbaar voor deze sessie en zal zeker niet mijn laatste zijn. 

Merci!!!” 

Charlotte 

Over Carmen

Mijn levenspad heeft heel wat uitdagingen gekend. Op jonge leeftijd werd ik zwaar verslaafd, dat uiteindelijk resulteerde in een langdurige opname.

Deze opname bood mij de kans om opnieuw in contact te komen met mijn emoties.

 Ondanks mijn herwonnen nuchterheid, voelde ik mij vaak overweldigd, leeg, onzeker en bovenal angstig. Hoewel mijn leven ogenschijnlijk voldeed aan alle maatschappelijke normen – gezin, reizen, hobby’s, vrienden, werk, enzovoort – voelde ik een innerlijke onrust. Ik relativeerde en rationaliseerde mijn emoties weg en ik had verschillende mechanismen ontwikkeld om ze niet te moeten voelen.

Door de scheiding verdween de vaste grond onder mijn voeten en belandde ik in een existentiële crisis. Mijn ideaalbeelden, verwachtingen en opgebouwde identiteit en realiteit vielen uiteen, en daar zat ik dan. Het ondergaan van een crisis kan ik nu aanbevelen, want te midden van totale verwarring en radeloosheid kun je jezelf overstijgen.

Ik ontdekte dat geluk reeds inherent en onvoorwaardelijk in jou zit, ik ontdekte dat er meerdere realiteiten zijn en dat geen enkel de waarheid is, ik ontdekte dat we allemaal vast draaien in verhalen en identificaties en dat we hier altijd kunnen uitstappen, ik ontdekte dat er een weg uit de verwarring en het lijden was. 

Mijn nieuwe fascinaties werden energie en bewustzijn. Urenlang verdiepte ik me in methodieken, theorieën, guru’s, boeken, documentaires en YouTube-filmpjes. Boeddhisme bracht mij rust, Kundalini gaf mij vuur. 

Dat vuur wil ik graag doorgeven en anderen laten voelen. Wegbranden van oude overtuigingen, patronen en emoties en plaats maken voor meer bewustzijn en liefde.

We’re all walking each other home.

Liefs

Carmen