Kundalini Yoga

Teacher: Zaza Van De Sompele

Wekelijks op woensdag 19.45-21.00
Intensiteit πŸ§˜πŸ»β€β™€οΈπŸ§˜πŸ»β€β™€οΈπŸ§˜πŸ»β€β™€οΈ
Open voor alle levels

KUNDALINI geeft rust aan de hersenen die veelal overspoeld worden door informatie en is gericht op het tot stand brengen van een bewustzijnsverandering.

De beoefening werkt ontspannend en brengt relativering in een drukbezet, gejaagd bestaan. Ontspanning kan zowel effect zijn als doel. Kundalini yoga kan zowel een gevoel opwekken van dichter bij jezelf zijn als van meer energie hebben. Het vergroot je energetisch kanaal bij de wervelkolom waardoor de energie gaat stromen.

In deze Kundalini yogalessen gaan we onze levenskracht aanwakkeren door middel van prana (ademhaling), kriya (yogaset), mantra (zingen) en meditatie.

Als je je na een yogales lichter, vrolijker en meer in contact voelt met jezelf, dan heb je gedaan wat je kon om je doel te bereiken πŸ™‚

Meer over Zaza

In 2014 kwam ik voor het eerst in contact met Kundalini yoga. Deze yogavorm had het een enorme invloed op mij, ik voelde direct dat het iets met me deed. Aangezien Kundalini me bleef inspireren op alle vlakken, volgde ik de opleiding Kundalini Yoga Teacher Training (level 1) bij Guru Gian in Nederland. Dit enerzijds om mezelf nog dieper te ontplooien en anderzijds uiteraard om mijn passie te volgen en de wijsheden uit de Kundalini wetenschap te mogen delen met jullie.

Het is mij een eer om samen tot rust te komen op de mat en te kunnen verbinden met onze eigen stilte.

Sat Nam, ZaΓ―de