Soul Circle

Earth beneath me, sky above me, fire within me ❤️‍🔥​

Healing fire

Begeleiding door Petra Neyt

Jouw 3 dagen sabbatical... in 3 uur

Zit jij vast in eindeloze to do’s, piekeren, regelen en rennen? Loop je vast in de denkcirkels van je hoofd? Heb je nood aan tijd om tot jezelf te komen? Zodat je kan terugvinden wat jouw vuur doet oplaaien? Kan voelen hoe het is om vanuit jouw innerlijk vuur te leven, te doen en te zijn?

Goed nieuws! Je hoeft hiervoor niet naar een exotische locatie. Het hoeft geen dagen te duren. Er is geen mega investering nodig. Het kan gewoon sympathiek vlakbij, betaalbaar tijdens een paar gestolen uren…

In deze eenvoudige (en effectieve!) Soul Circle Ceremonie word je uitgenodigd om te (her-)verbinden met

❤️‍🔥 jezelf ❤️‍🔥
❤️‍🔥 je vurige zielsverlangens ❤️‍🔥

We verkennen wat jou ervan weerhoudt om ze te manifesteren. Hoeveel generaties dit onderdrukt verlangen al leeft in jouw familiesysteem (spoiler: je draagt dit niet enkel voor jezelf!). En nodigen je voorouders uit om, samen met jou, de oude pijn te helen. We laten de energie transformeren in de vuurcirkel. Een krachtige healing die jouw vuur aanwakkert.

YOUR ANCESTORS
DID NoT SURVIVE  
for you to shrink yourself
TO make someone else
Comfortable

this sacrifice is your warcry

be loud, be bold
be everything
be you

and make them proud

—Nikita Gill—

Wat mag je verwachten?

De  sessie start met oefeningen om in je lijf te zakken en het zetten van een intentie. Daarna ga je (individueel) creatief aan de slag met materiaal uit de natuur om vorm te geven aan datgene wat je wil transformeren. Ten slotte geef je je creatie aan het vuur.

Het hoeft niet mooi te zijn. En het mag. Het hoeft niet luid te zijn. En het mag. Je hoeft er niets over te zeggen. En het mag. We zijn er om je te ondersteunen in jouw vuurritueel. Welke vorm het ook krijgt, het is de perfecte vorm voor jou. Komen opdagen voor jezelf, is het mooiste cadeau.

Achteraf voel je je opgeladen, rustiger, wijzer, beter geworteld. Schoongemaakt aan de binnenkant. Beter in je vel.

Praktisch

Petra begeleidt je met mildheid, wijsheid en een knipoog doorheen het proces.
We komen samen in de buitenlucht, rond het vuur, in Wilderland Zeveneken (foto’s vind je hier).

❤️‍🔥 Zondag 23 juni, 15u00-18u00 (zomer zonnewende) 
❤️‍🔥 Zondag 21 juli, 15u00-18u00
❤️‍🔥 Zondag 18 augustus, 15u00-18u00

Je bent welkom vanaf 14u45.
Deelnemen kost 66 euro per sessie. Thee en versnaperingen steeds inbegrepen. Alsook diepgaande verbinding  🪷

Voor wie is deze ervaring?
In principe voor iedereen die op zoek is naar een diepere verbinding met zichzelf en het universum, meer veerkracht, zingeving, mystieke momenten, ontlading, heling en groei. 

De Soul Circle is af te raden voor mensen met epilepsie, schizofrenie, psychose of vrouwen die zwanger zijn.

Wat zeggen deelnemers over de Soul Circles van Petra?

 

De vrouwencirkel betekent voor mij verbinding, aarden, connectie maken met mezelf en het gevoel van een groter geheel. Het is een veilige groep met gelijkgestemden, waar je jezelf kan en mag zijn, in alle facetten, ook de dingen die we niet zo graag zien van onszelf. Het heeft me al veel wijsheid gegeven maar bovenal vertrouwen, in mezelf, in het proces. Een gevoel van gedragenheid, niet alleen door de groep, maar door zoveel meer dat niet te vatten valt maar wel te voelen. Het doet me iedere keer opnieuw deugd 🥰 ik denk niet dat we iemand anders zouden willen dan jij Petra om ons te begeleiden hierin. Ik startte met de vrouwencirkel met een duik in het onbekende en een grote openheid en nieuwsgierigheid om het allemaal op me af te laten komen en dat was/is het helemaal waard 🥰

Liefs! Claire

“De soulcircles ervaar ik als een intense, ontluikende reis naar onze diepste kern. Op een veilige en toegankelijke wijze creëert Petra een ruimte waarin elke deelnemer zichzelf kan zijn.
De aangereikte wijsheid transformeert zich tijdens en na de cirkels in energie, kracht en acties.”

Carmen