Verjaardag

Eén toertje rond de zon, dat gaan we vieren!

Tegelijkertijd met de lente, vieren we op 21 maart ook de officiële verjaardag van Wilderland.

Die dag, ook gekend als de lente-equinox, is dag en nacht, licht en duister precies even lang. Het ideale moment om je eigen balans wat aandacht te geven.

Het is ook rond deze tijd dat het zaad ontkiemt. Het is het moment waarop de groeikracht toeneemt en de winter afneemt. Een mooie symbolische datum om Wilderland in het leven te roepen.

Ondertussen zijn we een jaartje verder, en ben je van harte welkom om deel te nemen aan een feestelijk ritueel. Eéntje ter gelegenheid van ons éénjarig bestaan, maar evengoed ter ere van de lente én van alles wat jij de komende tijd wil loslaten om meer ruimte te maken voor datgene dat mag ontkiemen (balans weetjewel). Het wordt een mooie betekenisvolle namiddag vol symboliek en verbinding.

Primeur

Ben je er graag bij, dan kan je meteen kennismaken met heerlijke de ‘buitenlocatie’ van Wilderland: Een privaat bospark van meer dan 6000 m2 natuurpracht waar altijd vanalles bloeit en gonst — op 20 minuten van Gent.

Een heel mooie plek met een superfijne energie waar je —van zodra het begint te zomeren— terecht kan voor yogaworkshops, opstellingen, reiki en energy medicine,…

Tijdens ons verjaardagsritueel gaan we samen de vuurcirkel (letterlijk) inbranden; en met het element vuur onze intenties zetten voor de komende periode. Uiteraard zal er ook taart zijn, en ben jij van harte welkom!

Inschrijven

Inschrijven is noodzakelijk en kost 10 euro. Dit bedrag gaat integraal naar een goed doel, dat op 24 maart wordt bekendgemaakt.

Je bent welkom vanaf 14u30. We starten om 14u45 en ronden af tegen 17u00.