Energy Medicine

Activeer het zelfhelend vermogen van je lichaam

Energie als zelfhelend elexir

Wanneer we het hebben over de dagelijkse verzorging van ons lichaam en onze veerkracht, ligt de focus veelal op voeding, beweging, slaap… Terechte aandachtspunten die kunnen helpen (of enorm tegenwerken) om je lichaam in balans te brengen en te houden. Waar we het zelden over hebben, is over de toestand van je energie-lichaam. We zijn ons vaak amper bewust van het feit dat de communicatie binnenin ons lichaam via energie-gevoelige chemische processen gebeurt!

Energie die via verschillende structuren het functioneren van je lichaam ondersteunt; én die zich doorheen de jaren ook bepaalde gewoontes/patronen heeft aangeleerd. Niet noodzakelijk ten gunste van je gezondheid… Deze gewoontes bewust sturen naar betere patronen, heeft een enorm gunstige impact op je welzijn. Door te werken met je energie, beïnvloed je de chemische processen in je lichaam.

        “Energie heeft een intelligentie die ons hoofd niet kan bevatten”

‘Energy Medicine’ ziet energie als een natuurlijk medicijn. Eéntje dat door je lijf onmiddellijk wordt herkend en begrepen. En bovenal: ééntje waar je zelf makkelijk mee aan de slag kan!’

Mijn dagelijkse energie-routine

In mijn wekelijkse yogalessen integreer ik elementen uit ‘Energy Medicine’. Eén vaste routine (mijn dagelijkse energie-routine) komt vaak terug. Omdat het absoluut aan te raden is dat jij deze routine ook dagelijks uitvoert, deel ik ze hieronder in een filmpje. Zo ben je zeker dat je de juiste handelingen in de juiste volgorde doet. Ik wens je toe dat ze je veel mag brengen!

PS: dit is een dagelijkse routine, die zeer krachtig werkt. Het volstaat om ze één keer per dag te doorlopen. Bij het maken van dit filmpje, deed ik de routine 5 keer in één uur. De dag nadien was ik ‘ziek’: mijn lichaam kon de energie-verandering onvoldoende supporteren… Vertrouw erop —ook al merkt je hoofd er misschien weinig van— dat deze routine een diepe impact heeft op je energie-lichaam.

Naast deze vaste routine, bestaan er eindeloze oefeningen (die allemaal even eenvoudig zijn) die een oplossing kunnen bieden voor specifieke lichamelijke lastigheden waar jij tegenaan loopt. In een één-op-één sessie ontwerp ik graag een routine die tegemoet komt aan jouw noden.

Praktisch

Een sessie duurt 45 minuten en kost 62 euro.
Indien je graag een factuur ontvangt, betaal je op dit bedrag 21% BTW.

Ik voorzie maandelijks enkele momenten voor één-op-één consultaties (reiki, hartcoherentie, energy medicine, coaching,…), vind je geen match in je agenda? Stuur me een mailtje: welkom@wilderland.be