Yoga

Welkom in onze kleine (en fijne) yogastudio

Waarom yoga?

Het hoeft weinig betoog dat yoga helpt om terug te connecteren met je lijf. Yoga is nu eenmaal een fysieke activiteit (hoor ik je al denken 🙃). En dat klopt helemaal.

Tegelijk is yoga van een heel andere orde dan de gemiddelde fysieke activiteit, omdat het als voornaamste focus heeft om te verbinden met je lijf.

Waar we bij andere fysieke activiteiten voornamelijk ons lijf inzetten om een doel te bereiken (opruimen, verhuizen, fitter worden, scoren,…) heeft yoga als doel om voeling te krijgen met ‘hoe het met je gaat’.

Het is superboeiend om je bewust te worden van waar je aandacht naartoe gaat tijdens je yogapractice. Je lijf is namelijk een soort van een magazijn voor al onze ‘onafgeronde emoties’. Deze worden opgeslagen in spier- en andere spanningen. Wanneer je met yogahoudingen spanningen vrijmaakt, kan de emotie vrijkomen (en laat het dan maar stromen!), maar evengoed kan je een flashback opmerken in je gedachten, naar de bron van de spanning.

Enerzijds is het dus goed om je aandacht te richten naar je lijf in het hier-en-nu. Anderzijds is het ook leerrijk om op te merken welke gedachten er in je opkomen (zonder daar al te veel in mee te gaan, daarvoor heb je alle tijd na je yogapractice). Want ook deze hebben zelfinzicht en wijsheid te bieden.

In’t kort? Yoga is a journey within. Eéntje van denken-voelen-gewaarzijn. Een én-én-én-verhaal dat bedding geeft aan alles wat je bent en meebrengt naar de mat. Geniet ervan!

Het uurrrooster week per week

Wat kost het?

We bieden verschillende formules aan. De prijs is afhankelijk van de optie die best bij jou past. 

  • Een éénmalige deelname (losse les) kost 17 euro
  • Kom je graag 2 keer kennismaken, dan betaal je 27,5 euro
  • Voor 12 lessen betaal je 150 euro

Hoe gebeurt de betaling?

Betalen kan heel makkelijk via de betaalknoppen in het reservatie platform. Daarnaast kan je ook contant betalen (liefst met gepast geld) in de studio, via je betaalapp of via overschrijving. Ik voeg dan handmatig de credits toe aan je profiel.

Onze betaalgegevens: Pi Kwadraat BV, IBAN: BE42 7370 2543 4554, BIC: KREDBEBB. Vermeld bij de overschrijving steeds ‘Yoga’ en je naam.

Engagement- en Goed Begonnen-kaartjes worden niet (ook niet gedeeltelijk) terugbetaald.

Maak kennis met het teacher team:

"I just love how yoga completes life... my life... me"
Petra Neyt
Petra Neyt
"Yoga heeft mijn geest en lichaam weer leven ingeblazen"
Jelle Solemé
Jelle Solemé
"Integratie van lichaam, geest en ziel op een ongedwongen manier."
Aurélie De Meyst
Aurélie De Meyst
"Olga Kunicka"
Olga Kunicka
Olga Kunicka
"Ga met me mee op deze ontdekkingstocht van lichaam en geest"
Maaike Waterschoot
Maaike Waterschoot
"When your face is calm like a monk, with sweet invisible smile, its yoga"
Pankaj Sharma
Pankaj Sharma

Praktische informatie

Eerste keer bij ons op bezoek? 

Zorg dat je ons niet ‘mist’. De Burvenichstraat is namelijk een laaaaaaange straat… en ons atelier ligt toch wel een beetje ‘verstopt’ schuin tegenover de Carrefour… in dat wit gebouwtje dat wat verder van de straat ligt. Met veel parkeerplaats voor de deur dus 🙂

 

Ben je (last minute) verhinderd?

Je kan je reservatie annuleren via de link in de reservatie-bevestiging. Als het erg last minute is, vinden we het fijn dat je ons ook een berichtje stuurt. Dat kan op 0491 95 41 57 (Petra). Annuleer je meer dan 4u voor aanvang van de les, dan wordt je beurt niet aangerekend. (Dit geldt niet voor de zwangerschapsyoga-reeks)

Waar kan ik parkeren?

Voor de deur! Er is gratis parking voor een tiental wagens en minstens evenveel fietsen. 

Welke kledij is best geschikt?

Kledij die je toestaat om vrij te bewegen. Het hoeft niet overdreven sportief te zijn. Wel comfortabel en warm genoeg. 

Wat als ik niet flexibel ben?

Maak je geen zorgen, flexibiliteit is geen vereiste. Alle houdingen zijn geschikt voor elk lichaamstype. Er zijn altijd alternatieve houdingen mogelijk. Zo kan iedereen op een comfortabele manier deelnemen. Elk lichaam heeft baat bij yoga. 

Wat en wanneer eet ik best?

Dat hangt er van af. Maar algemeen kom je beter met een lege maag dan met een volle.