Ritueel voor Nieuwe Liefde

Ruimte maken voor het nieuwe

Bittersweet

I wish we could
Try this again
In reverse

This time
we could begin
in ashes

and end in
butterflies

– S. Step

Ben je toe aan een nieuwe relatie, en lijkt de liefde jou niet te vinden? Heb je een relatie afgerond, en is het moeilijk om er volledig van los te komen? Zit je met tegenstrijdige gevoelens in je huidige relatie?

Breng je vraagtekens, je last en zeker ook je verlangens mee naar het Ritueel voor Nieuwe Liefde.

Een ritueel dat holding space biedt voor al wat mooi en lelijk is aan de Liefde, voor ‘the beautiful mess we are’ en dat bovenal vruchtbare ruimte maakt waar nieuwe liefde kan kiemen.

Wat mag je verwachten?

Twee weken voor het ritueel ontvang ik van jou graag in een paar zinnen een korte beschrijving van diegene of datgene waaraan je je ritueel wil opdragen. Je ontvangt van mij als antwoord hierop enkele verdiepende vragen om je perspectief op je situatie te verruimen. Hierop hoef je niet te antwoorden.

Vanuit mijn ervaring als (spi)ritueel begeleider en (groeps-)facilitator, zorg ik voor ondersteunende omkadering tijdens het ritueel en waak ik over de nodige holding space. 

Tijdens het ritueel zelf combineren we groeps- en individuele elementen, telkens met aandacht voor je persoonlijke grenzen. Bij elk van de onderdelen kan je ervoor kiezen om deelnemer of enkel toeschouwer te zijn. Beide kunnen meerwaarde brengen voor de groep en voor jezelf. Je hoeft dus niets te doen waar je je niet comfortabel bij voelt, om de waarde van het ritueel te ervaren.

Waar en wanneer vindt dit plaats?

Op Vrijdag 16 juni 2023 organiseer ik een namiddagritueel om samen bedding te geven aan Nieuwe Liefde. We starten om 14u00, het einduur zal afhankelijk van het aantal deelnemers tussen 18-19u liggen.

De locatie is een privaat parkbos in Lochristi. De exacte locatie wordt meegedeeld bij inschrijven.

Deelnemen kost 50 euro.
Wat je in jezelf investeert, betaalt zich eindeloos terug.